28 Kasım 2008 Cuma

There are these things I want to tell you, but I don't... I can't remember them all.

- You know, I miss times like this...
...places like this, more than anything in the world.
- I know you do.
- And this is what I wanted to show you.This place.
Come on.
Here.....the sky is so strange.
It's almost solid.
As if it were protecting us from what's behind. Look.
- What's behind?
- It's nothing. Just night.
- I wish I could be like you, but I can't.
- Maybe we're afraid of the same thing.
- No. We're not!
You're not afraid to be alone.
And you don't need anything.You don't need anyone.
You could live without me.
- You know that, for me, loving means loving you.
No matter what's wrong between us, there can never be anyone else.
Maybe we're both afraid of loving too much.
- Let's leave here.
- Okay.

25 Kasım 2008 Salı

mülkün temeli


bu iş hiç de tahmin ettiğim gibi değilmiş..sadece bürokrasiden ibaret..her yer ne kadar kalabalık..bi yere varmayan bir karmaşa..herkes bi sakin olsa aslında..evet evet bi sakin olsak bu iş gerçekten daha eğlenceli hale gelebilir..tek yapmam gereken bir kağıda bir şeyler yazıp bunu hakime vermek ve bunun karşılığında gelen yazılı kağıtlara cevap yazmak mı? itiraz ediyorum. - reddedildi!

23 Kasım 2008 Pazar

burada metin olacak

Orta camisi beğendim düşünüyor beğendim adresini. Sandalye dergi patlıcan ekşili çorba otobüs yazın patlıcan sıla sokaklarda. De sıradanlıktan gördüm yapacakmış otobüs. Kalemi bundan dolayı patlıcan düşünüyor düşünüyor. Duyulmamış adresini domates ekşili çorba sinema. Domates gördüm koştum kapının kulu yazın.

Dergi ötekinden dolayı teldeki adanaya sıla. Gazete masanın un değirmeni gül telefonu. Bahar kapının kulu sinema sinema teldeki. Sıla orta camisi mutlu oldular masaya doğru değerli olduğu için cesurca yaptı gördüm tv teldeki gördüm uzattı ekşili çorba. Çakıl filmini mi hesap makinesi otobüs kalemi uzattı çakıl domates gülüyorum otobüs göze çarpan yazın. Dergi öyle ki otobüs gazete bilgiyasayarı çobanın. Ona doğru kapının kulu dışarı çıktılar karşıdakine un değirmeni lakin. Batarya kutusu telefonu sarmal açılmadan dolayı lambadaki mutlu oldular telefonu orta camisi koyun gitti. Yapacakmış çünkü gördüm masanın sıradanlıktan gazete layıkıyla bahar gül ama. Uzattı sıla ona doğru masaya doğru mıknatıslı okuma sayfası.

Dergi sevindi uzattı koştum lambadaki mıknatıslı okuma sayfası. Tv sıradanlıktan öyle ki yazın teldeki. Patlıcan yapacakmış gitti masaya doğru çobanın ama un değirmeni sokaklarda türemiş sıfat gazete balıkhaneye bilgisayarı lambadaki. Şafak beğendim patlıcan tv de. Ekşili çorba de sıla ve sinema gül kalemi cesurca yaptı dışarı çıktılar teldeki uzattı. Duyulmamış karşıdakine türemiş sıfat otobüs de türemiş sıfat mıknatıslı okuma sayfası şafak uzattı sarmal açılmadan dolayı. Koşuyorlar gitti koyun gördüm mutlu oldular gazete yapacakmış çünkü bundan dolayı.Nedirnedemek Türkçe Lorem İpsum.